Sunday, 22 May 2011

BABY MONA :)

Hey baby mona !! 
ILOVEYOU :) Im sorry b for everything :) 
Dooen't mean to hurt you :) 
put tau put salah , tapi tadi put ta tacing pon ahh ngn awak :) 
pcaya lahh oke :P ILOVEYOU so much lahh gemok , 
hummm feel bangang gilaa bila kite diam je satu sama lain .. mmg gampang ahh skit an an an rasenye ;p 
hehhehhehe , sumpah sorry gilaa auu , put syg kat awak lebeh sngt2 .. ketat2 sygkan awak tau akk ..
wanna know sumthing b ?? 
ta bolehh uh tedaa awak :( then dgr lagu neyh ingt kat kauu :( 


Awak ingt takk lagu neyhh ?? lagu awak bagi kat kiitee mase kitee ta jmpe cuti semm ??
hummmm , sumpahh mmg aku syg kau gilaa gemokk .. 
aku ta boleh tade kauu .. b believe in me , mmg kite akan sama sama smpai bile2 oke .
and one more thing , aku mmg takkan sape2 sakitkan kau paham !! even capank pon , kalau die sakitkan kau , mmg die kene adap aku ahh , aku tau die laki , tapi once she hurts u , mmg aku lahh yg akn jadi laki nye :) 
b , put mntak maaf auu , awak jgn marahkan put lagi ehh syg :) muah muah muah :) 
soryy tercium kau malam tadi sblom tidoo :P 
hehehhehhe , kau tc ehh syg :) 
BTW , i've num SUHAN MOVIES , esok pagi2 put kol die oke , kitee g interview uh tau tau tau :) 
b , syg kauu !! na ngis sehh :'( 
hummmmm , aku syg kau lbh dari ibu sygkan kau :) dan lbh dari ibu aku sygkan aku :P 
muahh <3

::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
:
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::

BABY MONA SAYA <3

NO one can take u from me <3 

Friday, 20 May 2011

New Comer :)

ehh ehh ehh :) there's a new comer lahh in my life :) 
aku baru jee melahirkan die dalam 3 hari lpas :) hehe .. 
MUHAMMAD HAIQAL :) 
my new son :) hahha :p 
welcome to ibu's LIFE son :) ILOVEYOU <3 
ahhaa , die baru je lpas excident smalam , ngaduu die haa kat aku .. sian at die ..
ibu nak g jenguk awak tapii maaf :) ibu ketiadaan transport :) then ini anak ibu nak ke JB pulaa , tak tau knpe .
katenye saje nak jalan2 , so tc haa syg :) jgn nakal2 bilaa ibu tadee :) 
jgn malukan ibu , hehhehe :p 
eh eh eh , sebot sal die , mana muka anak aku neyh ekk ?? 
humm korg nak tgk kee muka anak aku neyh ?? alaaa baby agy kott , malu nak tnjuk !! ahha :) 
tapii , tape lahh , anak aku harus di tunjuk kat orng , jap ye jap :) 
:: 

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::
 LOADING ....... alaaa !! ta boleh uploadd , jap try agy skali ... 
::

::

::

::

::

::

::

::
::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

haaa !! dah bolehh ! neyh lahh anak akuu .. 
Chomel kan chomel kann ? macam ibu die an an an :) 
ahahha :) umo baru nak masuk 14bulan :) ngeee .. 
aku syg diee :) anak ibu baru nak membesar dah pandai nak mrayap kann , nak ke JB lah ape bagai .
haisssyhh !! :)
jaga diri je lahh k pesan ibu :) 
LOVE YOU <3

Thursday, 19 May 2011

PALAT !!!

Mmg palat gilaa hariney !! aku nak stdy tapi satu hapah ta dapat nak masuk ! langsung ta dapat masuk ape2 , sumpah aku nangis nangis dah neyh ! 
aku nak stdy tapi teringat kat mamy , kat nenek aku , kat pakcik2 aku , mmg lagii ahh ! 
aku betol2 perlukan dorg gilaa :( 
hummmm , at this time aku rase aku nak balik mlaka .
aku nak jmpe mamy , nak salam die , nak peluk ciom die , nak mntak maaf .
aku nak doa dari die , aku bnar2 perlukan mamy , time neyh !! 
MAMY !! 
sumpahh FCUK gilaa wehh , time time chaney jadi gini lakk :( 
aku ta boleh , macam mana kalau fail dis sem ???
kene bayar 800 kot , mana nak cekau ?? aku bukannye dari golongan keluarga yg senang , 
nak dapt duit gitu jee , sdangkan yg aku dapat NC pon aku terpaksa cari duit sendiri nak bayar 50 uhh ..
hummmm ,ape yg aku nak wat ah ,, aku betol2 takot ! esok dah exam ..
YA ALLAH ! kau mudahkan lah aku untuk esok , moga aku dapat jwab exam dgn tenang , aku memerlukan keputusan yg sempurna buat family aku .
aku tanak mamy malu dapat anak macam aku . aku nak die bangga punya anak yg bernama SITI FAIQA PUTERI TAJUDDIN !! aku nak ayah aku bangga ! daddy , aku betol2 renduu akan nama uh , aku nak balik jmpe mereka . daddy , akk syg daddy , akk harap akk dapat doa dari daddy :) ILOVEYOU both mom and dad , wish me luck 4 tomorrow :(




Miss them a lot ! MY TWINS , Muhammad Faiq Putera , akk renduu gilaa kat kauu !! 
dah kite jauh neyh , mmg lame kite ta jmpe kan , plus , kalau dekat pon , kau mmg tade umh salu , siiang kau tido , bgun2 kau dah pegi keje ,masalah kau pon kau ta penah cite kat akk dah!
akk renduu gilaa dohh kat kau , walaupon kite salu gila gadoh , tapii , ta bmakna akk ta sygkan kau , akk terlalu sygkan kau , kite lahir sama2 , cuma selang 5 minit jee , mana boleh seh akk nak benci kau ! 
akk nak sngt jmpe kau , dgn akk dgr crite dari mamy , kau nak bunuh diri lahh bagai , mmg akak nak balik mat , nangis2 akk dgr mamy cite tadii :( haisyhh . sumpahh renduu !! naty akk balik ehh :)

Adik bongsu aku , Muhammad Furqan ! akk renduu kau gak adik apoi , kalau kat umah uhh , kite asik gaduh jee , kau suke kuar tandas bogel lah ape bagai , padahal dah besar dah kot ! 
akk salu marah kau, kau mesty akan lawan balik , akk plak lawan balik , mmg akan  gaduh jee ahh :) tapi sbnarnye akk syg kat kau :) dun worry :) kau salu cakap kat mamy akk ta syg kau ! sbb slalu marah kau , sbnarnye tak ahh adik , akk syg sngt kat kau :) akk renduu kau adik :) adik naty balik akk nak basikal kau eh eh eh :) hehhehe ;p miss u syg :p


My second cys , SITI FARA AMALEYNA , humm , miss her a lot :) even mulut die neyh kadang2 menyakitkan hati , asik nak betol je , sumee die yg betol , tapi , akk aku kan , darah daging aku , aku ttap sygkan die , mulot die mmg ta tahan ahh , tapi kalau bab duit die mmg terbaik , ta kedekut :p 
tapi sejak2 die dah ngn adde sorg budak jantan neyh , die macam dah mula berkira sal duit die ngn aku , aku pon ta tau knpe, tapi tape lahh , aku oke jee , aku tanak berharap duit die , aku cuma hope kitorg ta renggang , sbb aku syg die :)


Look at them , I miss my dad a lot !! daddy , akk renduu the way daddy tidoo . berdengkur kalah harimau !! 
kami selalu gelakkan daddy bila tidoo , hehe , tapi mmg chomel gila , daddy semenjak akk tade neyh , daddy mcam ta terurus , akk balik , daddy dah selekh gila , dgn jambang , janggut , misai ta cukur ..
humm ! akk ta sukee daddy macam tuh ! kalau akk kat umah , hari2 akk pesan kat daddy jage diri , so , daddy tade ahh selekeh2 :) 
akk renduu daddy , the way daddy baring , then bila bgun je betolkan lutut dulu , hehe lutut daddy longgar :) ahhahha , cute gilaa , akk renduu sngt nak gurau ngn daddy macam slalu , akk nak balik ahh , nak jmpe daddy , nak spent time satu family sumee ade :( :( 


First sis :) SITI FARHANA , along !! and i miss her a lot , sbb die neyh muka ta pnah snyum dtgkan nak bengis jee muka die , tapii haa , skali gelak mmg chomel ah !! 
die neyh bnyk nauu masalah , n sume masalah die dlm tgn aku , die dah tunang , tapi tunang die mmg FUCK gilaa , aku ta suke tunang die , pastu die knal lah yg lagi sorg , si PANDA .. yg panda neyh aku oke je , tapi die lak mula dah mainkan along , mmg makan kaki aku ah kalau nmpak muka die , bodoh nye laki sumee nak mainkan pompuan je tau kan . haisyhh !! akk renduu along , nati akk balik along share everything k :)


INI LAHH FAMILY AKU TERCINTA !! AKU NAK MEREKA TERUS DALAM HIDUP AKU , SAPA2 YG SAKITKAN MEREKA TERUTAMA MY MOM AND DAD !! WATCH OUT !! 
DAMNN !! <3


GULA GULA kehidupann :)


Indahnyee gula gula ini dalam kehidupan aku :) 
aku mmg sngt syg akn mereka :) 
eh eh eh , tade mereka an an an , mmg maty ahh !!!! :p 


Lihat kami , masing2 macam anak beruk ohh !! ahahha , 
sngt best lepak ngn mereka mereka neyh :) hari2 malam bersama mereka :) susah snang sama2 .. 
LOVE YOU abg2 n MONA


Gedik kan masing2 ?? dah pnat skate ape bagai , masing2 terlentang , hahaha .
kat atas jalan pon jadii lahh :) kamii boleh tidoo same :p ahahhahha .. 
yang terkangkang macam dah mati uhh abg raj :) die mmg ta senonoh sikit .. 
si MONA uhh bajet2 lak haa nak tutup mukaa bagai :p ahahhahah .


Look at us , abg apa , ILOVEYOU :) hehhehe . 
apa neyh gedik nak mampos , tapi aku syg gila at die :p die jee yg salu belai aku . 
cehh !!! ahaha ;p abg jgn nak gedik tnggalkan adk ye :p 
hehehhehhe 



MEREKA ADALAH GULA GULA AKU !! 
NAK AMIK MEREKA ???? LANGKAH LAHH MAYAT AKU DULU !! 
DAMN NIGER !!!
<3



Wednesday, 18 May 2011

Mohamad alif bin sulaiman :)

Deyyy !!! Mohamad Alif bin sulaiman atau lebih dikenali dgn BENT SPENDER MERAH :)
die neyhh ?? humm aku ta tau chanee lahh leh knal ngn die :) ahhahahaa 
knal die pon sbb die cple ngn kawan kami dulu kala si QIELA :) 
tapii skrg kamii ta kwan sngt dahh ngn pompuann uh , sbb die wat hall lahh :) ahhahhaha 
Bent ??? humm die neyh sengal gilaa vavi :p ahhaha 1st meet kamii mmg terbaik ahh .
sbb katenye " aku malu " skalii bilee jmpee haaa , mmg becok tak terkata sehh mulut die ;0
sngt bising smpai ta reti diam lngsung dahh , ahhahhahha , die jmpe 1st pon dah cite macam2 at kamii , 1st meet kami di KITARO lahh kan kan kan :) die baruu smpai darii JB and die dtg smata2 kerana MISS MAY I , skali hah amik kau , cancel , mmg FCUK gilaa ahh kan , sian kat die ohh , dah ahh die tgh tedaa duit , die dtg jugak sbb MISS MAY I , then jadii gini lakk mmg sucks gilaa ahh kan , sian gilaa kat die ohh .. hummm , and dat day die dtg , die ikott kamii ke kolej , sumee tgk diee pelik jee , maklumlahh , dgn pierce diee penuh kat muka uhh !! ahhaha :p yang paling best , EXGF diee si qiela uhh nmpak die ngn kami , mmg tanak pelik lak pompuan gilaa uh nmpak kami berkawan , ahhahha :p tapii bent bilaa nmpak qiela kemain agy haa , aku tau die renduu qiela sbnanye , tapii die tanak cakap :) 
hehhe , bent2 , esok nyee uhh die dtg lpak kat umah kami , pehh mulot diee bapak becok uhh dtg umahh  ahhaha , kalau boleh die nak bagi satu apartment neh tau die ade kat umah kitorg , then die main teka teki lahh ape bagai . aku nak tidoo pon ta boleh , bapak memekak mulot die , ahaha , tapi sumpahh renduu gila moment uhh ohh , tah bila lahh kami dapat jmpe smula kan kan :) 
aku ingt lagi teka teki paling bodoh yg die bagi yg wat kamii gelak bagai nak mampos , macam nak mati gelak  ohhh , katenye 
" dalam bnyk2 binatang , binatang ape yg mate merah , jalan mengundur ke blakang , badan hijau , mase jalan uh die tnggal taik
and nak tau akk ape jawapan die ? jawapan die UBAT NYAMUK !! bapak bodoh kann ? ahhaa 
mona jawab ketam , then die kate , celah mana ketam masuk askar ! ituu bodoh , kami mmg ta pnah lupa moment uhh ohh , haisyhh . gilaa lahh bent neyh :) 

Die bnyk ohh citer hal die kat kami2 , mula2 die ngn gf die choa :) then ngan kitty gorgeous lakk , then now bent chitty :) haisyh , die neyh sukee sngt cple ngn org yang pelik2 ohh , die cple ngn choa mmg atas dasar cinta , mmg die syg gilaa kat choa uh , tapi nak wat chane maybe they r not meant to be together kan kan kan :) choa nice jee , baik sesuai ngn bent , but now choa pon dah ade BF lain , si firdaus hasmi :) 
Then bent cple lahh ngn kitty gorgeous, motif bent cple ngn die hanyalah kerana kitty menaruh harapan kat die , bukan sbb cinta or watsoever , kitty nmpk fake gilaa :) ahhahaha , tapii dah maybe bent sukee kan nak wat chne . kitty stay at tampin , bapak tmpat kmpung gilaa ;) hehhehe .. nmow bent pon break dah ngn die ;) 
afta break ngn kitty , die smbung balik ngn choa , then mereka masih ade bnyk gila selisih faham , last2 break again wat kali ke dua nye :( siann bent , sedeh2 die ngaduu kat akuu . 
afta lahh die break ngn choa , ttbe aku tgk status die ngn bent chitty lakk , haa , yg neyh die ta citee kat aku plak , ttbe dah naik status , BONGOK punya bent , aku lempang muka kau bila jmpe naty dohh !! nyirapp . ahhahha :) tapi aritu die kol die ade terangkan gak ahh , katenye , cple pon lbh kurang kitty , cple sbb budak pompuan uh mwnaruh harapan at die . BODOH nye bent nyh satu je , terlalu baik , terlalu snang pcaya kat org , pastuu die sendiri yg sakitt :P humm , bent2 ! haisss , ehh aku syg kauu dohh bent .. 
aku dgn mona sakit hati gilaa bila bukak wall qiela ade name kau bent !! kau kata kau ta suke diee dahh . tapiii . haaa , hampehh siott !! lempang kang tau ahh , haisyhhh . bent neyh mmg sengal ahh .
wehh ! sumpah aku renduu kauu gilaa wehh !! dtg ohh KL cepat2 ehh ehh ehh :) aku ngn mona tggu kauu tauu :p muah muah muah :0 demikian lahh cerita si bent spender merah !! eh eh eh . 
japp ! dah citer2 , mana muka kauu ehh bent ? mana mana ?? ahahhahha

haaaa !! neyh lahh bent spender merah :)
Si buah hatii aku yg macam bangang !! ahaha , gilaa lah kau bent , aku hope kau dapat GF yg better k :) 
TC haaaa !! :) 


Tuesday, 17 May 2011

NIJA :)


Ini NIJA :) hehhhhheheehe 
si gemokk yg chomell , mulott becokk gakk , bak katee ayu ahh :) 
aku ta tau agy , sbb ta lpak agy ngn diee :) ehehhhee
nijaa kawan baik choyy gak uhh , skang nija dah kat sabah .
die balik sabah n keje at sane uhh :) 
haissyhh lagii susahh ahh nak jmpe die :( 
dah ahh ta pnah lpak agy ngn diee :( hummmmmmm 
NIJA !! put happy ohh kawan ngn anda ngan ayu n sumee ahh :) sbb kalian bestt..
nijaa kene ahh balik cnie cepat , aritu dah ahh janji balik nak jmpe .. last2 ta jmpe lngsung !! 
SEDEH uhh !!! haisssss
humm , tapee lahh , tapii naty ade mase kitee lepak sama2 auu !! NIJA kene pomisseee ngn put oke :) 

Yang sebelah nijaa uhh BF kesayangan die haa AJRATUL AJDHRAEN AJMAIN :) 
pelikk nauu namanyee hahahahha :p
ta rotii denn nak nyobut nyee :) ngeeee , BF ija uhh syg ijaa au :) smpai aritu IM put lagii tnye ija ade akk Im put ke apee , masa korg ade masalah :)
tapii dat tyme put ta tau kan ape masalah korg , so, put ta dapat na bantu ohhh :) 
hehehehe , tapii tapee lahh kalian masih bersama , alhamdulillah :) 

LOVE YOUU NIJAAA <3

IDAYU KAFRI ;)


Ini ?? IDAYU KAFRI :) hehhhe , die neyh korg nmpak jee kecik kan macam 15 tahun kan kan kan ??
padah die dah 22 tahun dahh ohh :) hehheehe 
kamii knal pon gara2 die nyeee pakcik laahhhh :) kalau takk mmg takan knal derrr ..
hehhehe , kami ta pernah lpak samee :) tapii ade satu hari niee, ayu kate nye nak ajak lpak , na gosip2 ..
aku pon on jaa , kami pon jmpe ! hah kau ! masing2 mulot .
kalah pantat ayam bila dah bergosip :) ahahhaha 
start lahh kami 1st meet tuhh , kami dah sering melepaking bersama :) ayu bnyk critaa psal laki yg die sukee , yg die sngt admire smpai skang , pasal laki yg FUCK nak main2 kan ayu jaa , and aku mmg dah knal laki tuh lama dahh , die mmg ta guna , bnyk pompuan , bodoh uhh org sbah uh :) ahahha ..
ayu neyh sorg yg sngt cool !! telinga die, smpai dah pekak ohh , gara2 bnyk nauu tindik :) 
neyh die dah uat plug plak kat tlinge die , woot woot ! sukee sehh :) ahahhhaha :) 
untung die sbb dpat bapak pon rare gilaaa :) 
hehhehe :0 tapi syg ahh kat ayu neyh , even die neyh kakak , but bcuz off die nyee saiz ,
ase macam die adk2 jee :) 
haaaa !! nak tgk akk pakcek die yg aku gila2 kan dulu ?? yg aku snggup wat ape jee tuk diee ..
aku syg sehh katt diee . tgk ehh .. jap jap 
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::

?????????????????????????
tarraaaaa !! 

INILAHHH MOHD NASRUL HARITH BIN NASRAN !!!!!!! 
org yg aku sayang2 dulu :) smpai lahhh skrg :) hehhehe
renduu kauu seyhhh gilaa bodoh :) muahh muahh muahh :) 
hehehhe :) 

Thanx to idayu kafri sbb masih bekawan ngn put ... syg anda :)