Saturday, 14 May 2011

die neyhh ??


INI ?? Sapee ehh diee?? 
ahahhahah :) ini AMIRUL AIZAD @ MIDON @ DELLY 2 :) 
okeng , lama gilaa ta jmpe die ohh , sumpahh renduu sngt kat die ,
tapii nak wat chane kan , mungkin kami mmg susah nak jmpe ;) 
mirul , he's such a nice boy :) aku knal die pon sbb nana , hari2 malam lpak ngn mereka dulu :) 
tapii skrg tak lagi , sbb nana dah dgn kecik , hummm . 
ade cerita antara kami :) kami ta pnah tegur spnjg lpak , kami hnye senyum2 jaa :) 
aku start tegur die pon mase malam new year , kami pegi smbut new year sama2 kat CURVE :) 
mula2 uhh macam segan ahh nak tegur die, tapi sbbkan suke tgk muka die yg manis uh, aku tegur je ahh :) ayat first aku tegur " DELLY " bukan name die padahal :) ahha , last2 kamii kawan laa kan kan kan , aku pon ta engat mcm mane kami boleh bertukar tukar num :)
humm , hari2 msg ngn die , smpai lahh hot ticket die tok msg habis , ahha , tnggal untuk kol , everytime abis , die akan kol lah aku haa , esok nye die topup lagi, text lagi , macam tuh lahh seterusnya . 
satu hari nie , die mula lahh meluahkan prasaan nye kat aku , emm , aku ngaku , aku pon sukee kat die, cumaa aku tanak cakap ahh kat die yg aku suka kat die , maluu ! ahhahaa ..
ayat die sblom nak bgtau die sukee kat aku sumpah kelakau , die tnye begini " u , kalau u sukee seseorang u cakap kat org tuh ke biar je" aku pon jawab lah dgn slambernye kann , skali die kate " kalau i kate org tuh u mcm mane " aku pon macam eeeerrrrrrrrrrr ?? ahahah :)
die sngt kelakau bila die kate begituu , pelik wehh die sukee kat aku , sdangkan keliling die, bnyk gilaa pompuan , mklumlah org hnsem kan kan kan .. 
lpas die cakap gitu , aku ta bg jwapan ape2 , sbnarnye bukan aku tanak kat die , cuma aku takot ..
sbb keliling die ramai nau pompuan , aku neyh dh lah kuat jeles , macam mane kalau naty sbb jeles kami gadoh jee spnjg dlm relation ?? lagi susah kan , tapii tuh ahh , syg kot kat die :) nak wat chne an an an .
mngkin kamii tedaa jodoh , lepas peristiwa uh , kami dh jarang gilaa contact !! sedeyh ohh aku , sbb die tade contact , tapi aku wat bodoh je , mcm tedaa ape2 , sdangkan .... ! 
skrg neyh die dah mula bz lak ngn MAX247 :) 
lagi laaa ! mmg kami takkan contact lngsung ah kann kann kann :) 
tapii tapee lahh :) gmbar2 die masih ade , soo aku bolehh jaa tgk :)
ahahhahahhah bodoh en aku neyh , haisss , sumpah ttbe aku teringat die n aku renduu gilaa at die ohh ,
hai midon midon !! 
hummm aku just hope kamii masih boleh rapat macam dulu :) aku syg kau lahh MIDON sengal !
Always tc haa anda kat mne pon anda :) 
SAYANG KAU TAUKK <3


No comments:

Post a Comment