Sunday, 8 May 2011

Buat adek dayah :)


Sayang ! adek , cinta hati akk , akk tau awak merajuk yee pasal dalam umah neyh ,
haisyhh , knpe neyh ?? adek dgr sini okeng , 
akk ta perlukan duit kalian pon lah syg , ta semestinye sbb syidah ngn fiza melabur duit , kami sygkan die.. 
ehh tak lah , even die tga melabur duit pon , syg akk kat korg samee jee syg :) 
percayalah , akk tanak uhh adek masam2 muka lagi kat umah neyh ,
adek2 akk sumee baik kann  ? tamoo lah gini , akk syg awak tauk ! dari awal awak masuk lagi , kite selalu msg kan ? haa :) listen syg ! kalau akk ta syg awak , akk ta nsihatkan awak, pasal rokok uh , akk siap gtau lagi kan ? menthol ta elok , adek adek adek .! akk syg awak lahh , syg sumee adek2 akk . 
tamoh lah touching2 , akk ade bace blog awak :) sedeh saye mmbacenya :) 
hehe :p adek uh pasnie tamo masam2 lagii tau ! pomis ngn akk, akk nak je gurau ngn awk , 
happy ngn awak , tapi awak uh asik masam jaa muka :( takot lah akk nak gurau .
kang sia2 jaa akk kene maki tauu :( 
btw , disini awak ade akk , ade kak mona , jgn uh kate sini  bukan tmpat awak , dimana pon awak .
ttap ade org disisi :) pcaye lah . akk syg awk okeng adek . 
tamoo majuk lagii :P 
Cys cintakan adek2 cys sumee skali tauu :) 
muah muah muah :) 

LOVE DAYAH RAHAMAN :)

2 comments: