Thursday, 19 May 2011

PALAT !!!

Mmg palat gilaa hariney !! aku nak stdy tapi satu hapah ta dapat nak masuk ! langsung ta dapat masuk ape2 , sumpah aku nangis nangis dah neyh ! 
aku nak stdy tapi teringat kat mamy , kat nenek aku , kat pakcik2 aku , mmg lagii ahh ! 
aku betol2 perlukan dorg gilaa :( 
hummmm , at this time aku rase aku nak balik mlaka .
aku nak jmpe mamy , nak salam die , nak peluk ciom die , nak mntak maaf .
aku nak doa dari die , aku bnar2 perlukan mamy , time neyh !! 
MAMY !! 
sumpahh FCUK gilaa wehh , time time chaney jadi gini lakk :( 
aku ta boleh , macam mana kalau fail dis sem ???
kene bayar 800 kot , mana nak cekau ?? aku bukannye dari golongan keluarga yg senang , 
nak dapt duit gitu jee , sdangkan yg aku dapat NC pon aku terpaksa cari duit sendiri nak bayar 50 uhh ..
hummmm ,ape yg aku nak wat ah ,, aku betol2 takot ! esok dah exam ..
YA ALLAH ! kau mudahkan lah aku untuk esok , moga aku dapat jwab exam dgn tenang , aku memerlukan keputusan yg sempurna buat family aku .
aku tanak mamy malu dapat anak macam aku . aku nak die bangga punya anak yg bernama SITI FAIQA PUTERI TAJUDDIN !! aku nak ayah aku bangga ! daddy , aku betol2 renduu akan nama uh , aku nak balik jmpe mereka . daddy , akk syg daddy , akk harap akk dapat doa dari daddy :) ILOVEYOU both mom and dad , wish me luck 4 tomorrow :(




Miss them a lot ! MY TWINS , Muhammad Faiq Putera , akk renduu gilaa kat kauu !! 
dah kite jauh neyh , mmg lame kite ta jmpe kan , plus , kalau dekat pon , kau mmg tade umh salu , siiang kau tido , bgun2 kau dah pegi keje ,masalah kau pon kau ta penah cite kat akk dah!
akk renduu gilaa dohh kat kau , walaupon kite salu gila gadoh , tapii , ta bmakna akk ta sygkan kau , akk terlalu sygkan kau , kite lahir sama2 , cuma selang 5 minit jee , mana boleh seh akk nak benci kau ! 
akk nak sngt jmpe kau , dgn akk dgr crite dari mamy , kau nak bunuh diri lahh bagai , mmg akak nak balik mat , nangis2 akk dgr mamy cite tadii :( haisyhh . sumpahh renduu !! naty akk balik ehh :)

Adik bongsu aku , Muhammad Furqan ! akk renduu kau gak adik apoi , kalau kat umah uhh , kite asik gaduh jee , kau suke kuar tandas bogel lah ape bagai , padahal dah besar dah kot ! 
akk salu marah kau, kau mesty akan lawan balik , akk plak lawan balik , mmg akan  gaduh jee ahh :) tapi sbnarnye akk syg kat kau :) dun worry :) kau salu cakap kat mamy akk ta syg kau ! sbb slalu marah kau , sbnarnye tak ahh adik , akk syg sngt kat kau :) akk renduu kau adik :) adik naty balik akk nak basikal kau eh eh eh :) hehhehe ;p miss u syg :p


My second cys , SITI FARA AMALEYNA , humm , miss her a lot :) even mulut die neyh kadang2 menyakitkan hati , asik nak betol je , sumee die yg betol , tapi , akk aku kan , darah daging aku , aku ttap sygkan die , mulot die mmg ta tahan ahh , tapi kalau bab duit die mmg terbaik , ta kedekut :p 
tapi sejak2 die dah ngn adde sorg budak jantan neyh , die macam dah mula berkira sal duit die ngn aku , aku pon ta tau knpe, tapi tape lahh , aku oke jee , aku tanak berharap duit die , aku cuma hope kitorg ta renggang , sbb aku syg die :)


Look at them , I miss my dad a lot !! daddy , akk renduu the way daddy tidoo . berdengkur kalah harimau !! 
kami selalu gelakkan daddy bila tidoo , hehe , tapi mmg chomel gila , daddy semenjak akk tade neyh , daddy mcam ta terurus , akk balik , daddy dah selekh gila , dgn jambang , janggut , misai ta cukur ..
humm ! akk ta sukee daddy macam tuh ! kalau akk kat umah , hari2 akk pesan kat daddy jage diri , so , daddy tade ahh selekeh2 :) 
akk renduu daddy , the way daddy baring , then bila bgun je betolkan lutut dulu , hehe lutut daddy longgar :) ahhahha , cute gilaa , akk renduu sngt nak gurau ngn daddy macam slalu , akk nak balik ahh , nak jmpe daddy , nak spent time satu family sumee ade :( :( 


First sis :) SITI FARHANA , along !! and i miss her a lot , sbb die neyh muka ta pnah snyum dtgkan nak bengis jee muka die , tapii haa , skali gelak mmg chomel ah !! 
die neyh bnyk nauu masalah , n sume masalah die dlm tgn aku , die dah tunang , tapi tunang die mmg FUCK gilaa , aku ta suke tunang die , pastu die knal lah yg lagi sorg , si PANDA .. yg panda neyh aku oke je , tapi die lak mula dah mainkan along , mmg makan kaki aku ah kalau nmpak muka die , bodoh nye laki sumee nak mainkan pompuan je tau kan . haisyhh !! akk renduu along , nati akk balik along share everything k :)


INI LAHH FAMILY AKU TERCINTA !! AKU NAK MEREKA TERUS DALAM HIDUP AKU , SAPA2 YG SAKITKAN MEREKA TERUTAMA MY MOM AND DAD !! WATCH OUT !! 
DAMNN !! <3


2 comments:

  1. so sweet la beb...
    xmo sedih2..
    nnt da abes exam cpat2 la balek melaka ye..
    gud luck 4 ur exam.. :)

    ReplyDelete
  2. hey hey :) thanx haa :) insyaallah :) akan balik nye lahh :) dah lama kot ta balik

    ReplyDelete