Tuesday, 3 May 2011

Hanya dia :(


Hanya diaa??? ahahhahha :p kelaka lah plak aku neyh terlebeh jiwang bai .
haihhh . gambar neh ? gmbar kedua yg die antau kat aku ! sblom tido .
" tetettetetttetetet " hp menyapa dan katanya " b tidoo dulu ea, b ade antau gmbar kat hp mona jp lagi " 
aku mcm waaaaaaaaaaaaa ! skali gmbar neyh dgn caption nye " THIS IS FOR YOU
so sweeettt ! ahahha :) DAMN , im so in love with him at this time :)
but skarang ? ntah lahh . terlalu sygkan kau kott daus .
Kami awalannye cuma berkawan, kami suke same suke , tapi ta pernah nak bercerita , hnye mendiamkan
diri yg kami tau .. dan akhirnye , bila bukak profile die . " IN A RELATIONSHIP " already ! 
n i was so " WHAT THE FUCK " huh ! then just wish happy lahh kan kat die ..
but then , die critee everything bout his feeling lahh kat aku . katenye " I mmg sukekan u ,dari u add i kat fb uh , tapii bila i bace wall2 u , dgn u mcm suke kat one jet , i tade lahh kate pape , mngkin tade peluang " 
katenye lah ! aku pon ta tau betol ke tidokk .
haihh . mak ase na nangis jee tulis blog neyh nokk . 
start from that , kami sering msg2 , i u i u hari2 , smpai lah one day aku pnggil die b (bushuk) n tnpa disngke
gelaran uh melekat lahh pulak , n die tros bhsekan diri b, aku pon pnggil die b .
in that situation , i swear i feel like , haaaa! are we " IN A RELATIONSHIP " already ???
rupanya ternyta tidak ! lakonan lahh semata2 :) hahaha :) 
BODOH an aku g pecaya ngn bnda2 shit mcm neyh ..
tapi tape uh , aku just happy wat mcm tedaa ape yg berlaku kott :) aku ttap happy .
walaupon ianya hanye hipokrasi :)


No comments:

Post a Comment