Tuesday, 17 May 2011

IDAYU KAFRI ;)


Ini ?? IDAYU KAFRI :) hehhhe , die neyh korg nmpak jee kecik kan macam 15 tahun kan kan kan ??
padah die dah 22 tahun dahh ohh :) hehheehe 
kamii knal pon gara2 die nyeee pakcik laahhhh :) kalau takk mmg takan knal derrr ..
hehhehe , kami ta pernah lpak samee :) tapii ade satu hari niee, ayu kate nye nak ajak lpak , na gosip2 ..
aku pon on jaa , kami pon jmpe ! hah kau ! masing2 mulot .
kalah pantat ayam bila dah bergosip :) ahahhaha 
start lahh kami 1st meet tuhh , kami dah sering melepaking bersama :) ayu bnyk critaa psal laki yg die sukee , yg die sngt admire smpai skang , pasal laki yg FUCK nak main2 kan ayu jaa , and aku mmg dah knal laki tuh lama dahh , die mmg ta guna , bnyk pompuan , bodoh uhh org sbah uh :) ahahha ..
ayu neyh sorg yg sngt cool !! telinga die, smpai dah pekak ohh , gara2 bnyk nauu tindik :) 
neyh die dah uat plug plak kat tlinge die , woot woot ! sukee sehh :) ahahhhaha :) 
untung die sbb dpat bapak pon rare gilaaa :) 
hehhehe :0 tapi syg ahh kat ayu neyh , even die neyh kakak , but bcuz off die nyee saiz ,
ase macam die adk2 jee :) 
haaaa !! nak tgk akk pakcek die yg aku gila2 kan dulu ?? yg aku snggup wat ape jee tuk diee ..
aku syg sehh katt diee . tgk ehh .. jap jap 
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::

?????????????????????????
tarraaaaa !! 

INILAHHH MOHD NASRUL HARITH BIN NASRAN !!!!!!! 
org yg aku sayang2 dulu :) smpai lahhh skrg :) hehhehe
renduu kauu seyhhh gilaa bodoh :) muahh muahh muahh :) 
hehehhe :) 

Thanx to idayu kafri sbb masih bekawan ngn put ... syg anda :)

No comments:

Post a Comment