Saturday, 14 May 2011

Daus Nozuka :)


Daus ?? gara2 die aku wat status neyh :) 

"  nak tanye sikit ! org name daus mmg chomel ehh? ahhaa :P oke sumpah admire diee sngt ! tapii syg ,ade gf already :) ehhehe :p gmbar di album nye ade 133, tapi aku ta sempat nak like sume , kene bar ! katenye , aku gunakan button "LIKE" melebihi ! FCUK kott ! haihhhh .. tapi tapee :) asal dapat tgk die at kolej hari2 ... ahhahahhah "

Daus daus daus :) dari awal aku masuk kolej aku nmpak kau , kau dgn kawan2 kau , kat mana pon aku pegi aku nmpak kau. humm dari first aku nmpak sumpah aku macam nak pengsan ! ahhahaa :p fall in love habis ohh :p tapii sbbkan kau rabun , kau tgk org pon sepet2 jaa mata, senyum pon tak , aku anggap kau smbong ..
almost a year aku stalk kau , smata2 , aku ta pnah brani na cakap yg aku sukakan kau , 
aku penah berdiri sblah kau , duduk sblah table kau, jalan sebelah kau , time tuh ! mmg jntung aku DUP DAP DUP DAP !! tapii aku ta brani langsung na tegur kau oh ! haihh daus daus, kau pikat hati akuu , aku mmg tetarik gila gila ngn kau , n almost a year jugak aku cari jalan nak berhubung ngan kau , aku cari FB kau , aku knal kawan kau , tapii , aku ttap ta dapat nak berhubung dgn kau , afta a year baru lah aku jmpe profile kau . 
aku jmpe FB kau daus , haihh . n mase aku jmpe profile kau ?? 
tayah cakap ah , mcam anak beruk kegembiraan dah aku , melompat bagai nak rak haa ! ahahha , 
aku like semua gmbar2 kau smpai button LIKE aku pon kene BLOCK , ahha , sbb like gmbar kau trus menerus , haisyhh , daus2 , knpe ahh aku ta dapat na knal kau dari awal kan . 
aku jmpe profile kau , then aku add , kau app :) 
skali bukak2 kau " IN A RELATIONSHIP WITH _______
sumpah sedeh habis doh , tapii nak wat chne kann , dah mmg kau suke kat yg lain :) aku neyh je yg bodoh SS :) ahahhaha ;p tape uh macam mane pon , aku ttap happy sbb akhirnya aku dapat kawan ngn kau , IM ngn kau , borak2 :) aku rendu dohh rambut kau panjang :( skang dah pndek dah kan , bodoh nye dekan suh kau potong rambut , sian at kau :(  syg gila rmbut kau kan kan kan :) 
hari hari aku on9 sbb aku nak IM ngn kau , tapii , kau on9 kadang2 jaa , skali kau on9 mmg aku tegur ah kan kan kan :)ahha , aku neyh telebeh gatal lak , tapii , dah nak setahun kot aku tggu moment neyh ! 
akhirnyee !!! aku dapat gak berhubung ngn kau , n baru lah aku tau kau ta smbong , kau mcm tuh sbb kau rabun ! :) alaaaaa shomel nyeee :p hehhhe
daus daus daus , mmg aku admire kau gila gila gila . aku rase macam nak uturn balik masa , aku nak knal kau dari awal , tapi apakan daya :) ta boleh kann , lain lah ade pintu doremon, dapat gak aku g ke masa yg lepas , ahhahaha :p SUMPAH FARHAH ATHIRAH bertuah gilaa dapat kauu . sngt2 bertuah :) untung die dapat kau . aku harap die jaga kau sebaik mungkin oh , sbb aku ta sukee tgk kau sakitt or ade masalah .. 
aku nak kau happy selalu :) sbb kau senyum kau gelak , sumpah chomel gila ! sumpah sweet gilaa :) 
aku nak kau truskan senyum yee daus . hope one day u'll be mine , ahhaha tapii mmg tak ahh kan kan kan . tade maknenye :p
haisyhh ! dah pnjng nauu aku menaip sal daus neyh , jam pon dah kul 6a.m 
ahhaa , sbb daus , aku slalu lupa semua ape yg aku nak wat :) haiss .
kau slalu wat aku khayal , eh eh eh , dah dah dah , kang lagi smbung , lagi ta tidoo aku kang :) heeeee
naty mmg aku akn update lagii sal nyh :) 
nytee <3

No comments:

Post a Comment