Thursday, 5 May 2011

Bushuk !

Bushuk2 ! kite reeeennnnnduuuuuuuuuuu sngt kat awak lahh ..
kite dah lama tak msg , tak calling2 ..
kite dah jarang berhubung dah an skrg ! 
Kite rendduuuuu sgt dekat gurauan awak , loya buruk awak , sengal awak , 
senyum awak , chomel awak , n yg paling pntg !! 
GIGI awak ! kitee rennduuuu sngt ohh :( hummmmmmmmmmm
awak awak ! awak tau tak , kite sentiasa ingt kat awak , hari2 tgk gmbar awak auu .. 
haaaaaa ! hari2 jugak kitee sedeh sbb awak tadee ngn kitee , hisyh hisyh hisyh ..
knpa ehh kitee sygkan awak ?? kite pon ta tau .. 
awak tau tak , even kite tade ngn awak , kite ttap sntiase anggap awak ade ngn kitee .
walaupon malam2 kitee sukee ckp sorg2 , heeeeee . tapi ibarat cakap ngn awak lah tuh kiranya :) ngeeee 
awak2 !! kitee nak sngt jumpa awak , na peluk awak . na ade dgn awak , spent time dgn awak ! 
sumenye lahh , tapiiiiiiiiii apakan daya , kite tak dapat nak tgk mukee awak pon , hanya dalam gmbar ..
tapi an awak ! kite sgt gembira sbb gmbr awk , sumenye senyumm .. alaaaaa
shomelnyeee !! geram uhh kitee , hehheehe :p 
Awak2 , kite sukee sngt bila dgr awak ckp " ILOVEYOU " 
pehhhhh ! sumpah jatuh hati lagii . aisemen ! awak nyh knpe lah ckp cmtuh kat kitee .
kan kitee dah mula sygkan awak .. haihh .. 
Bushuk2 , kite harap kan , awak takkan pnah lupakan kitee ehh . 
sbb kite disini hari2 ingt awak tau , n lagi satu ,. tedaa sape boleh pnggil awak bushuk slain kite tau ..
INGT TUHH MF
hanya kitaaa !! awak jage diri leklok tauu .. 
ade ape2 kite sentiase ade untuk awak , ta kire bila2 pong :) 
have a great life with ZAA yee syg :) 
IHEARTYOU <3

u know what syg ???
WITH THE START OF EACH NEW DAY ,
I FIND MYSELF THINKING OF YOU ,
IN THE MIDDLE OF MY BUSY DAY , 
MY MIND WANDERS AND I THINKING OF YOU ,
OUT OF NOWHERE I SEE YOUR SMILE ,
HEAR YOUR LAUGH AND I THINK OF YOU ,
LIFE IS BEAUTIFUL NOW BECAUSE I FALLIN LOVE 
ALL OVER AGAIN EACH TIME I THINK OF YOU ! <3

No comments:

Post a Comment