Thursday, 12 May 2011

Muhammad firdaus :)


Si muhamad firdaus ?? kenapa ehh aku masih ta dapat lupakan die ?? 
kenapa aku masih ingt akan dia ?? daus , kenapa kau begitu penting dihati ini..
kau istimewa . aku ta mudah nak lupakan kau macam mana aku lupakan yg lain . daus , aku syg kau , aku terlalu syg kau ! sumpah ! hari2 malam aku pke kat kau, aku nak jmpe kau , aku pelukan kau di sisi aku daus , aku inginkan kau ade dgn aku . 
daus , knpe ekk kite ta ditakdirkan untuk bsame??
daus , knpe ek , kau ditakdirkan untuk zaa , bukan untuk aku ?? mungkin sbb aku jahat kan daus ? aku nie jahat sngt , aku neyh macam kimak kann , aku bodoh , sbb tipu kau . * kau yg kata .
aku tak tau laa ape nak jadi ngn aku daus , sejak aku hilang kau .
aku jadi lagi teruk , aku ta bleh nak hidup , 
aku terlalu renduu kau , aku susah nak hadap semua neyh daus ..
aku nak kau , aku nak kau ! :(  aku cuma harap satu hari naty kau akn jadi hak aku .
tapii aku ta tau mungkinkah semua itu akan berlaku daus ?? 
adakah aku akn berjaya memiliki kau ? aku rasa mungkin tidak , tapi , selagi aku boleh tggu kau , aku akan tggu daus , aku cintakan kau , aku sygkan kau :) aku hnya inginkan kau dalam hidup aku , 
ade yg nak masuk minang aku dah , tapii , aku masih muda kan , aku tolak sbb aku tak sygkan die , dan aku terlalu muda untuk melalui semua tuh kan daus :) 
daus , kau sngt baik , kau sngt iklas dlm menyayangi zaa , zaa begitu beruntung memiliki kau kan daus . 
aku jeles ngn zaa sbb die dapat kau ! org yg aku terlalu syg :) tapi apakan daya , mmg dah tertulis di atas , zaa untuk kau , dan kau untuk zaa, aku ta mampu untuk berkata apa2 :(
aku hanya mmpu menangisi semua ini sendiri kan daus , tanpa kau di sisi aku , tanpa kau untuk temankan aku , kesatkan air mata aku . pelok aku , pnjmkan bahu kau untuk aku . 
aku pelukan semua tuh saat nie daus , tapii . tade sape yg nak bagi semua tuh kat aku , family aku jauh , life aku mmg sngt sunyi , tapi tade sape yg tau , aku terlalu sunyi daus , aku inginkan kegembiraan aku yg dulu semula , tapiiii , itu semua hanya lahh mimpi :( daus, ta kira dimana kau berada , kau jaga lah diri kau , kau jgn sesekali sakit tak makan ubat , ta g klinik oke , tapii aku yakin ade zaa yg akn mnjaga kau , * zaa, aku tol2 harap kau dapat jage die tuk aku .
daus :) aku syg kau , ingt k , aku syg kau smpai bila2 :) 
im gonna miss u so much daus :(
< 3 love you 

No comments:

Post a Comment