Friday, 20 May 2011

New Comer :)

ehh ehh ehh :) there's a new comer lahh in my life :) 
aku baru jee melahirkan die dalam 3 hari lpas :) hehe .. 
MUHAMMAD HAIQAL :) 
my new son :) hahha :p 
welcome to ibu's LIFE son :) ILOVEYOU <3 
ahhaa , die baru je lpas excident smalam , ngaduu die haa kat aku .. sian at die ..
ibu nak g jenguk awak tapii maaf :) ibu ketiadaan transport :) then ini anak ibu nak ke JB pulaa , tak tau knpe .
katenye saje nak jalan2 , so tc haa syg :) jgn nakal2 bilaa ibu tadee :) 
jgn malukan ibu , hehhehe :p 
eh eh eh , sebot sal die , mana muka anak aku neyh ekk ?? 
humm korg nak tgk kee muka anak aku neyh ?? alaaa baby agy kott , malu nak tnjuk !! ahha :) 
tapii , tape lahh , anak aku harus di tunjuk kat orng , jap ye jap :) 
:: 

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::
 LOADING ....... alaaa !! ta boleh uploadd , jap try agy skali ... 
::

::

::

::

::

::

::

::
::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

haaa !! dah bolehh ! neyh lahh anak akuu .. 
Chomel kan chomel kann ? macam ibu die an an an :) 
ahahha :) umo baru nak masuk 14bulan :) ngeee .. 
aku syg diee :) anak ibu baru nak membesar dah pandai nak mrayap kann , nak ke JB lah ape bagai .
haisssyhh !! :)
jaga diri je lahh k pesan ibu :) 
LOVE YOU <3

No comments:

Post a Comment