Thursday, 19 May 2011

GULA GULA kehidupann :)


Indahnyee gula gula ini dalam kehidupan aku :) 
aku mmg sngt syg akn mereka :) 
eh eh eh , tade mereka an an an , mmg maty ahh !!!! :p 


Lihat kami , masing2 macam anak beruk ohh !! ahahha , 
sngt best lepak ngn mereka mereka neyh :) hari2 malam bersama mereka :) susah snang sama2 .. 
LOVE YOU abg2 n MONA


Gedik kan masing2 ?? dah pnat skate ape bagai , masing2 terlentang , hahaha .
kat atas jalan pon jadii lahh :) kamii boleh tidoo same :p ahahhahha .. 
yang terkangkang macam dah mati uhh abg raj :) die mmg ta senonoh sikit .. 
si MONA uhh bajet2 lak haa nak tutup mukaa bagai :p ahahhahah .


Look at us , abg apa , ILOVEYOU :) hehhehe . 
apa neyh gedik nak mampos , tapi aku syg gila at die :p die jee yg salu belai aku . 
cehh !!! ahaha ;p abg jgn nak gedik tnggalkan adk ye :p 
hehehhehhe 



MEREKA ADALAH GULA GULA AKU !! 
NAK AMIK MEREKA ???? LANGKAH LAHH MAYAT AKU DULU !! 
DAMN NIGER !!!
<3



No comments:

Post a Comment