Tuesday, 10 May 2011

Anak2 sayaa :)


Oke !! Inilah anak2 saya , walaupon kami baru knal 3 hari .
tapi sumpah, gembira bersama mereka , gelaran ibu untuk aku melekat tros dah smpai skang..
Hahahhaha :p 
saya syg akan mereka ohh , kami baru bersama tapi macam dah setahun ohh bersama :) 
haisyhh , dorg mmg teramat lah manje .
si OBYGAYGAIL dah macam pompuan dah kat umah neyh , silap2 lame2 die pon menetap haa kat umah ibu die neyh , si MYA VIOLET pulaa, gf nyee :p she's my beautiful daughter :) 
si MONA NASUHA , die neyh anak sy yg paling kecik dari segi saiznya ;) hehhehe 
si NONIEYY , merupakan anak yg kedua , die seorang yg ganas skit , macam jantan .
IBU ta pnah ajar anak2 ibu ohh jadi jantan ..
ahhahah :p tapi last2 jadi jantan jugak :p 
sumpah akan renduu ohh kalian :) bila2 pon hope kami akan bersama ohh :)
MUAH MUAH MUAH MUAH MUAH ;)
Bakal merindui kalian :P

No comments:

Post a Comment