Sunday, 15 May 2011

stalking :)

Oke ! harinie bangun jee masak2 bagai , bagi anak2 makan :) 
then terus on9 ... n the best part is , ta sempat nak bukak fren req, inbox, n notification .
tros bukak profile die .. 
haihhh , link yang aku post , die skadar mnjawab " Oh Em Gee " n aku balas hnye dgn senyuman :) 
haisyhh , then baca2 wall die , ade lahh sorg kawan die neyh antau ..

" wah2 u... so dengerous dah nie... hehehhee... ada admire laa.. giler kau.. huh.. but i rase time 2009 u single rrite.? hehhee... kalolah gf u bace. x kesedih..?? humm.. ape kes nie bro? 

aku hanya terdiam ta mampu berkata ape2 :) sbb maklumlah , hak milik org kan , kalau kitee sukee kat die pasti ahh org akn pke kitee neyh ape lak kann .
Sumpah , aku takot kalau GF die marah ohh kat aku , sbb suke kat daus , plus siap tulis di blog lagii ,, haisyhh ! knpe uhh aku neyh bodoh nauu ! :(
status die hari nie 
"  If home is where the heart is,then my home is in you
alolololo :p so sweet , pasti itu untuk GF die, hehehe :p 
hummm ! persoalannye skarang .. perlu kaa aku stalk die sdangkan die hak org ???
aku neyh dah gilaa ke ape , cari nahas lak nak sukee kat laki org .
haisyhh !! hummmm , aku ta tau nak wat ape lagi .
aku rasa aku patot berhenti stalk die , sbb aku ta patot pon wat cmtu ...
naty ape pulak kate org kann ?? :) 
ta kesah lahh ape tanggapan org kat aku , yg pntg aku jee tau hati aku , prasaan aku , n ape yg aku wat :)
<3 <3

No comments:

Post a Comment