Sunday, 22 May 2011

BABY MONA :)

Hey baby mona !! 
ILOVEYOU :) Im sorry b for everything :) 
Dooen't mean to hurt you :) 
put tau put salah , tapi tadi put ta tacing pon ahh ngn awak :) 
pcaya lahh oke :P ILOVEYOU so much lahh gemok , 
hummm feel bangang gilaa bila kite diam je satu sama lain .. mmg gampang ahh skit an an an rasenye ;p 
hehhehhehe , sumpah sorry gilaa auu , put syg kat awak lebeh sngt2 .. ketat2 sygkan awak tau akk ..
wanna know sumthing b ?? 
ta bolehh uh tedaa awak :( then dgr lagu neyh ingt kat kauu :( 


Awak ingt takk lagu neyhh ?? lagu awak bagi kat kiitee mase kitee ta jmpe cuti semm ??
hummmm , sumpahh mmg aku syg kau gilaa gemokk .. 
aku ta boleh tade kauu .. b believe in me , mmg kite akan sama sama smpai bile2 oke .
and one more thing , aku mmg takkan sape2 sakitkan kau paham !! even capank pon , kalau die sakitkan kau , mmg die kene adap aku ahh , aku tau die laki , tapi once she hurts u , mmg aku lahh yg akn jadi laki nye :) 
b , put mntak maaf auu , awak jgn marahkan put lagi ehh syg :) muah muah muah :) 
soryy tercium kau malam tadi sblom tidoo :P 
hehehhehhe , kau tc ehh syg :) 
BTW , i've num SUHAN MOVIES , esok pagi2 put kol die oke , kitee g interview uh tau tau tau :) 
b , syg kauu !! na ngis sehh :'( 
hummmmm , aku syg kau lbh dari ibu sygkan kau :) dan lbh dari ibu aku sygkan aku :P 
muahh <3

::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
:
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::

BABY MONA SAYA <3

NO one can take u from me <3 

Friday, 20 May 2011

New Comer :)

ehh ehh ehh :) there's a new comer lahh in my life :) 
aku baru jee melahirkan die dalam 3 hari lpas :) hehe .. 
MUHAMMAD HAIQAL :) 
my new son :) hahha :p 
welcome to ibu's LIFE son :) ILOVEYOU <3 
ahhaa , die baru je lpas excident smalam , ngaduu die haa kat aku .. sian at die ..
ibu nak g jenguk awak tapii maaf :) ibu ketiadaan transport :) then ini anak ibu nak ke JB pulaa , tak tau knpe .
katenye saje nak jalan2 , so tc haa syg :) jgn nakal2 bilaa ibu tadee :) 
jgn malukan ibu , hehhehe :p 
eh eh eh , sebot sal die , mana muka anak aku neyh ekk ?? 
humm korg nak tgk kee muka anak aku neyh ?? alaaa baby agy kott , malu nak tnjuk !! ahha :) 
tapii , tape lahh , anak aku harus di tunjuk kat orng , jap ye jap :) 
:: 

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::
 LOADING ....... alaaa !! ta boleh uploadd , jap try agy skali ... 
::

::

::

::

::

::

::

::
::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

haaa !! dah bolehh ! neyh lahh anak akuu .. 
Chomel kan chomel kann ? macam ibu die an an an :) 
ahahha :) umo baru nak masuk 14bulan :) ngeee .. 
aku syg diee :) anak ibu baru nak membesar dah pandai nak mrayap kann , nak ke JB lah ape bagai .
haisssyhh !! :)
jaga diri je lahh k pesan ibu :) 
LOVE YOU <3

Thursday, 19 May 2011

PALAT !!!

Mmg palat gilaa hariney !! aku nak stdy tapi satu hapah ta dapat nak masuk ! langsung ta dapat masuk ape2 , sumpah aku nangis nangis dah neyh ! 
aku nak stdy tapi teringat kat mamy , kat nenek aku , kat pakcik2 aku , mmg lagii ahh ! 
aku betol2 perlukan dorg gilaa :( 
hummmm , at this time aku rase aku nak balik mlaka .
aku nak jmpe mamy , nak salam die , nak peluk ciom die , nak mntak maaf .
aku nak doa dari die , aku bnar2 perlukan mamy , time neyh !! 
MAMY !! 
sumpahh FCUK gilaa wehh , time time chaney jadi gini lakk :( 
aku ta boleh , macam mana kalau fail dis sem ???
kene bayar 800 kot , mana nak cekau ?? aku bukannye dari golongan keluarga yg senang , 
nak dapt duit gitu jee , sdangkan yg aku dapat NC pon aku terpaksa cari duit sendiri nak bayar 50 uhh ..
hummmm ,ape yg aku nak wat ah ,, aku betol2 takot ! esok dah exam ..
YA ALLAH ! kau mudahkan lah aku untuk esok , moga aku dapat jwab exam dgn tenang , aku memerlukan keputusan yg sempurna buat family aku .
aku tanak mamy malu dapat anak macam aku . aku nak die bangga punya anak yg bernama SITI FAIQA PUTERI TAJUDDIN !! aku nak ayah aku bangga ! daddy , aku betol2 renduu akan nama uh , aku nak balik jmpe mereka . daddy , akk syg daddy , akk harap akk dapat doa dari daddy :) ILOVEYOU both mom and dad , wish me luck 4 tomorrow :(




Miss them a lot ! MY TWINS , Muhammad Faiq Putera , akk renduu gilaa kat kauu !! 
dah kite jauh neyh , mmg lame kite ta jmpe kan , plus , kalau dekat pon , kau mmg tade umh salu , siiang kau tido , bgun2 kau dah pegi keje ,masalah kau pon kau ta penah cite kat akk dah!
akk renduu gilaa dohh kat kau , walaupon kite salu gila gadoh , tapii , ta bmakna akk ta sygkan kau , akk terlalu sygkan kau , kite lahir sama2 , cuma selang 5 minit jee , mana boleh seh akk nak benci kau ! 
akk nak sngt jmpe kau , dgn akk dgr crite dari mamy , kau nak bunuh diri lahh bagai , mmg akak nak balik mat , nangis2 akk dgr mamy cite tadii :( haisyhh . sumpahh renduu !! naty akk balik ehh :)

Adik bongsu aku , Muhammad Furqan ! akk renduu kau gak adik apoi , kalau kat umah uhh , kite asik gaduh jee , kau suke kuar tandas bogel lah ape bagai , padahal dah besar dah kot ! 
akk salu marah kau, kau mesty akan lawan balik , akk plak lawan balik , mmg akan  gaduh jee ahh :) tapi sbnarnye akk syg kat kau :) dun worry :) kau salu cakap kat mamy akk ta syg kau ! sbb slalu marah kau , sbnarnye tak ahh adik , akk syg sngt kat kau :) akk renduu kau adik :) adik naty balik akk nak basikal kau eh eh eh :) hehhehe ;p miss u syg :p


My second cys , SITI FARA AMALEYNA , humm , miss her a lot :) even mulut die neyh kadang2 menyakitkan hati , asik nak betol je , sumee die yg betol , tapi , akk aku kan , darah daging aku , aku ttap sygkan die , mulot die mmg ta tahan ahh , tapi kalau bab duit die mmg terbaik , ta kedekut :p 
tapi sejak2 die dah ngn adde sorg budak jantan neyh , die macam dah mula berkira sal duit die ngn aku , aku pon ta tau knpe, tapi tape lahh , aku oke jee , aku tanak berharap duit die , aku cuma hope kitorg ta renggang , sbb aku syg die :)


Look at them , I miss my dad a lot !! daddy , akk renduu the way daddy tidoo . berdengkur kalah harimau !! 
kami selalu gelakkan daddy bila tidoo , hehe , tapi mmg chomel gila , daddy semenjak akk tade neyh , daddy mcam ta terurus , akk balik , daddy dah selekh gila , dgn jambang , janggut , misai ta cukur ..
humm ! akk ta sukee daddy macam tuh ! kalau akk kat umah , hari2 akk pesan kat daddy jage diri , so , daddy tade ahh selekeh2 :) 
akk renduu daddy , the way daddy baring , then bila bgun je betolkan lutut dulu , hehe lutut daddy longgar :) ahhahha , cute gilaa , akk renduu sngt nak gurau ngn daddy macam slalu , akk nak balik ahh , nak jmpe daddy , nak spent time satu family sumee ade :( :( 


First sis :) SITI FARHANA , along !! and i miss her a lot , sbb die neyh muka ta pnah snyum dtgkan nak bengis jee muka die , tapii haa , skali gelak mmg chomel ah !! 
die neyh bnyk nauu masalah , n sume masalah die dlm tgn aku , die dah tunang , tapi tunang die mmg FUCK gilaa , aku ta suke tunang die , pastu die knal lah yg lagi sorg , si PANDA .. yg panda neyh aku oke je , tapi die lak mula dah mainkan along , mmg makan kaki aku ah kalau nmpak muka die , bodoh nye laki sumee nak mainkan pompuan je tau kan . haisyhh !! akk renduu along , nati akk balik along share everything k :)


INI LAHH FAMILY AKU TERCINTA !! AKU NAK MEREKA TERUS DALAM HIDUP AKU , SAPA2 YG SAKITKAN MEREKA TERUTAMA MY MOM AND DAD !! WATCH OUT !! 
DAMNN !! <3


GULA GULA kehidupann :)


Indahnyee gula gula ini dalam kehidupan aku :) 
aku mmg sngt syg akn mereka :) 
eh eh eh , tade mereka an an an , mmg maty ahh !!!! :p 


Lihat kami , masing2 macam anak beruk ohh !! ahahha , 
sngt best lepak ngn mereka mereka neyh :) hari2 malam bersama mereka :) susah snang sama2 .. 
LOVE YOU abg2 n MONA


Gedik kan masing2 ?? dah pnat skate ape bagai , masing2 terlentang , hahaha .
kat atas jalan pon jadii lahh :) kamii boleh tidoo same :p ahahhahha .. 
yang terkangkang macam dah mati uhh abg raj :) die mmg ta senonoh sikit .. 
si MONA uhh bajet2 lak haa nak tutup mukaa bagai :p ahahhahah .


Look at us , abg apa , ILOVEYOU :) hehhehe . 
apa neyh gedik nak mampos , tapi aku syg gila at die :p die jee yg salu belai aku . 
cehh !!! ahaha ;p abg jgn nak gedik tnggalkan adk ye :p 
hehehhehhe 



MEREKA ADALAH GULA GULA AKU !! 
NAK AMIK MEREKA ???? LANGKAH LAHH MAYAT AKU DULU !! 
DAMN NIGER !!!
<3



Wednesday, 18 May 2011

Mohamad alif bin sulaiman :)

Deyyy !!! Mohamad Alif bin sulaiman atau lebih dikenali dgn BENT SPENDER MERAH :)
die neyhh ?? humm aku ta tau chanee lahh leh knal ngn die :) ahhahahaa 
knal die pon sbb die cple ngn kawan kami dulu kala si QIELA :) 
tapii skrg kamii ta kwan sngt dahh ngn pompuann uh , sbb die wat hall lahh :) ahhahhaha 
Bent ??? humm die neyh sengal gilaa vavi :p ahhaha 1st meet kamii mmg terbaik ahh .
sbb katenye " aku malu " skalii bilee jmpee haaa , mmg becok tak terkata sehh mulut die ;0
sngt bising smpai ta reti diam lngsung dahh , ahhahhahha , die jmpe 1st pon dah cite macam2 at kamii , 1st meet kami di KITARO lahh kan kan kan :) die baruu smpai darii JB and die dtg smata2 kerana MISS MAY I , skali hah amik kau , cancel , mmg FCUK gilaa ahh kan , sian kat die ohh , dah ahh die tgh tedaa duit , die dtg jugak sbb MISS MAY I , then jadii gini lakk mmg sucks gilaa ahh kan , sian gilaa kat die ohh .. hummm , and dat day die dtg , die ikott kamii ke kolej , sumee tgk diee pelik jee , maklumlahh , dgn pierce diee penuh kat muka uhh !! ahhaha :p yang paling best , EXGF diee si qiela uhh nmpak die ngn kami , mmg tanak pelik lak pompuan gilaa uh nmpak kami berkawan , ahhahha :p tapii bent bilaa nmpak qiela kemain agy haa , aku tau die renduu qiela sbnanye , tapii die tanak cakap :) 
hehhe , bent2 , esok nyee uhh die dtg lpak kat umah kami , pehh mulot diee bapak becok uhh dtg umahh  ahhaha , kalau boleh die nak bagi satu apartment neh tau die ade kat umah kitorg , then die main teka teki lahh ape bagai . aku nak tidoo pon ta boleh , bapak memekak mulot die , ahaha , tapi sumpahh renduu gila moment uhh ohh , tah bila lahh kami dapat jmpe smula kan kan :) 
aku ingt lagi teka teki paling bodoh yg die bagi yg wat kamii gelak bagai nak mampos , macam nak mati gelak  ohhh , katenye 
" dalam bnyk2 binatang , binatang ape yg mate merah , jalan mengundur ke blakang , badan hijau , mase jalan uh die tnggal taik
and nak tau akk ape jawapan die ? jawapan die UBAT NYAMUK !! bapak bodoh kann ? ahhaa 
mona jawab ketam , then die kate , celah mana ketam masuk askar ! ituu bodoh , kami mmg ta pnah lupa moment uhh ohh , haisyhh . gilaa lahh bent neyh :) 

Die bnyk ohh citer hal die kat kami2 , mula2 die ngn gf die choa :) then ngan kitty gorgeous lakk , then now bent chitty :) haisyh , die neyh sukee sngt cple ngn org yang pelik2 ohh , die cple ngn choa mmg atas dasar cinta , mmg die syg gilaa kat choa uh , tapi nak wat chane maybe they r not meant to be together kan kan kan :) choa nice jee , baik sesuai ngn bent , but now choa pon dah ade BF lain , si firdaus hasmi :) 
Then bent cple lahh ngn kitty gorgeous, motif bent cple ngn die hanyalah kerana kitty menaruh harapan kat die , bukan sbb cinta or watsoever , kitty nmpk fake gilaa :) ahhahaha , tapii dah maybe bent sukee kan nak wat chne . kitty stay at tampin , bapak tmpat kmpung gilaa ;) hehhehe .. nmow bent pon break dah ngn die ;) 
afta break ngn kitty , die smbung balik ngn choa , then mereka masih ade bnyk gila selisih faham , last2 break again wat kali ke dua nye :( siann bent , sedeh2 die ngaduu kat akuu . 
afta lahh die break ngn choa , ttbe aku tgk status die ngn bent chitty lakk , haa , yg neyh die ta citee kat aku plak , ttbe dah naik status , BONGOK punya bent , aku lempang muka kau bila jmpe naty dohh !! nyirapp . ahhahha :) tapi aritu die kol die ade terangkan gak ahh , katenye , cple pon lbh kurang kitty , cple sbb budak pompuan uh mwnaruh harapan at die . BODOH nye bent nyh satu je , terlalu baik , terlalu snang pcaya kat org , pastuu die sendiri yg sakitt :P humm , bent2 ! haisss , ehh aku syg kauu dohh bent .. 
aku dgn mona sakit hati gilaa bila bukak wall qiela ade name kau bent !! kau kata kau ta suke diee dahh . tapiii . haaa , hampehh siott !! lempang kang tau ahh , haisyhhh . bent neyh mmg sengal ahh .
wehh ! sumpah aku renduu kauu gilaa wehh !! dtg ohh KL cepat2 ehh ehh ehh :) aku ngn mona tggu kauu tauu :p muah muah muah :0 demikian lahh cerita si bent spender merah !! eh eh eh . 
japp ! dah citer2 , mana muka kauu ehh bent ? mana mana ?? ahahhahha

haaaa !! neyh lahh bent spender merah :)
Si buah hatii aku yg macam bangang !! ahaha , gilaa lah kau bent , aku hope kau dapat GF yg better k :) 
TC haaaa !! :) 


Tuesday, 17 May 2011

NIJA :)


Ini NIJA :) hehhhhheheehe 
si gemokk yg chomell , mulott becokk gakk , bak katee ayu ahh :) 
aku ta tau agy , sbb ta lpak agy ngn diee :) ehehhhee
nijaa kawan baik choyy gak uhh , skang nija dah kat sabah .
die balik sabah n keje at sane uhh :) 
haissyhh lagii susahh ahh nak jmpe die :( 
dah ahh ta pnah lpak agy ngn diee :( hummmmmmm 
NIJA !! put happy ohh kawan ngn anda ngan ayu n sumee ahh :) sbb kalian bestt..
nijaa kene ahh balik cnie cepat , aritu dah ahh janji balik nak jmpe .. last2 ta jmpe lngsung !! 
SEDEH uhh !!! haisssss
humm , tapee lahh , tapii naty ade mase kitee lepak sama2 auu !! NIJA kene pomisseee ngn put oke :) 

Yang sebelah nijaa uhh BF kesayangan die haa AJRATUL AJDHRAEN AJMAIN :) 
pelikk nauu namanyee hahahahha :p
ta rotii denn nak nyobut nyee :) ngeeee , BF ija uhh syg ijaa au :) smpai aritu IM put lagii tnye ija ade akk Im put ke apee , masa korg ade masalah :)
tapii dat tyme put ta tau kan ape masalah korg , so, put ta dapat na bantu ohhh :) 
hehehehe , tapii tapee lahh kalian masih bersama , alhamdulillah :) 

LOVE YOUU NIJAAA <3

IDAYU KAFRI ;)


Ini ?? IDAYU KAFRI :) hehhhe , die neyh korg nmpak jee kecik kan macam 15 tahun kan kan kan ??
padah die dah 22 tahun dahh ohh :) hehheehe 
kamii knal pon gara2 die nyeee pakcik laahhhh :) kalau takk mmg takan knal derrr ..
hehhehe , kami ta pernah lpak samee :) tapii ade satu hari niee, ayu kate nye nak ajak lpak , na gosip2 ..
aku pon on jaa , kami pon jmpe ! hah kau ! masing2 mulot .
kalah pantat ayam bila dah bergosip :) ahahhaha 
start lahh kami 1st meet tuhh , kami dah sering melepaking bersama :) ayu bnyk critaa psal laki yg die sukee , yg die sngt admire smpai skang , pasal laki yg FUCK nak main2 kan ayu jaa , and aku mmg dah knal laki tuh lama dahh , die mmg ta guna , bnyk pompuan , bodoh uhh org sbah uh :) ahahha ..
ayu neyh sorg yg sngt cool !! telinga die, smpai dah pekak ohh , gara2 bnyk nauu tindik :) 
neyh die dah uat plug plak kat tlinge die , woot woot ! sukee sehh :) ahahhhaha :) 
untung die sbb dpat bapak pon rare gilaaa :) 
hehhehe :0 tapi syg ahh kat ayu neyh , even die neyh kakak , but bcuz off die nyee saiz ,
ase macam die adk2 jee :) 
haaaa !! nak tgk akk pakcek die yg aku gila2 kan dulu ?? yg aku snggup wat ape jee tuk diee ..
aku syg sehh katt diee . tgk ehh .. jap jap 
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::

?????????????????????????
tarraaaaa !! 

INILAHHH MOHD NASRUL HARITH BIN NASRAN !!!!!!! 
org yg aku sayang2 dulu :) smpai lahhh skrg :) hehhehe
renduu kauu seyhhh gilaa bodoh :) muahh muahh muahh :) 
hehehhe :) 

Thanx to idayu kafri sbb masih bekawan ngn put ... syg anda :)

Sunday, 15 May 2011

stalking :)

Oke ! harinie bangun jee masak2 bagai , bagi anak2 makan :) 
then terus on9 ... n the best part is , ta sempat nak bukak fren req, inbox, n notification .
tros bukak profile die .. 
haihhh , link yang aku post , die skadar mnjawab " Oh Em Gee " n aku balas hnye dgn senyuman :) 
haisyhh , then baca2 wall die , ade lahh sorg kawan die neyh antau ..

" wah2 u... so dengerous dah nie... hehehhee... ada admire laa.. giler kau.. huh.. but i rase time 2009 u single rrite.? hehhee... kalolah gf u bace. x kesedih..?? humm.. ape kes nie bro? 

aku hanya terdiam ta mampu berkata ape2 :) sbb maklumlah , hak milik org kan , kalau kitee sukee kat die pasti ahh org akn pke kitee neyh ape lak kann .
Sumpah , aku takot kalau GF die marah ohh kat aku , sbb suke kat daus , plus siap tulis di blog lagii ,, haisyhh ! knpe uhh aku neyh bodoh nauu ! :(
status die hari nie 
"  If home is where the heart is,then my home is in you
alolololo :p so sweet , pasti itu untuk GF die, hehehe :p 
hummm ! persoalannye skarang .. perlu kaa aku stalk die sdangkan die hak org ???
aku neyh dah gilaa ke ape , cari nahas lak nak sukee kat laki org .
haisyhh !! hummmm , aku ta tau nak wat ape lagi .
aku rasa aku patot berhenti stalk die , sbb aku ta patot pon wat cmtu ...
naty ape pulak kate org kann ?? :) 
ta kesah lahh ape tanggapan org kat aku , yg pntg aku jee tau hati aku , prasaan aku , n ape yg aku wat :)
<3 <3

Saturday, 14 May 2011

Daus Nozuka :)


Daus ?? gara2 die aku wat status neyh :) 

"  nak tanye sikit ! org name daus mmg chomel ehh? ahhaa :P oke sumpah admire diee sngt ! tapii syg ,ade gf already :) ehhehe :p gmbar di album nye ade 133, tapi aku ta sempat nak like sume , kene bar ! katenye , aku gunakan button "LIKE" melebihi ! FCUK kott ! haihhhh .. tapi tapee :) asal dapat tgk die at kolej hari2 ... ahhahahhah "

Daus daus daus :) dari awal aku masuk kolej aku nmpak kau , kau dgn kawan2 kau , kat mana pon aku pegi aku nmpak kau. humm dari first aku nmpak sumpah aku macam nak pengsan ! ahhahaa :p fall in love habis ohh :p tapii sbbkan kau rabun , kau tgk org pon sepet2 jaa mata, senyum pon tak , aku anggap kau smbong ..
almost a year aku stalk kau , smata2 , aku ta pnah brani na cakap yg aku sukakan kau , 
aku penah berdiri sblah kau , duduk sblah table kau, jalan sebelah kau , time tuh ! mmg jntung aku DUP DAP DUP DAP !! tapii aku ta brani langsung na tegur kau oh ! haihh daus daus, kau pikat hati akuu , aku mmg tetarik gila gila ngn kau , n almost a year jugak aku cari jalan nak berhubung ngan kau , aku cari FB kau , aku knal kawan kau , tapii , aku ttap ta dapat nak berhubung dgn kau , afta a year baru lah aku jmpe profile kau . 
aku jmpe FB kau daus , haihh . n mase aku jmpe profile kau ?? 
tayah cakap ah , mcam anak beruk kegembiraan dah aku , melompat bagai nak rak haa ! ahahha , 
aku like semua gmbar2 kau smpai button LIKE aku pon kene BLOCK , ahha , sbb like gmbar kau trus menerus , haisyhh , daus2 , knpe ahh aku ta dapat na knal kau dari awal kan . 
aku jmpe profile kau , then aku add , kau app :) 
skali bukak2 kau " IN A RELATIONSHIP WITH _______
sumpah sedeh habis doh , tapii nak wat chne kann , dah mmg kau suke kat yg lain :) aku neyh je yg bodoh SS :) ahahhaha ;p tape uh macam mane pon , aku ttap happy sbb akhirnya aku dapat kawan ngn kau , IM ngn kau , borak2 :) aku rendu dohh rambut kau panjang :( skang dah pndek dah kan , bodoh nye dekan suh kau potong rambut , sian at kau :(  syg gila rmbut kau kan kan kan :) 
hari hari aku on9 sbb aku nak IM ngn kau , tapii , kau on9 kadang2 jaa , skali kau on9 mmg aku tegur ah kan kan kan :)ahha , aku neyh telebeh gatal lak , tapii , dah nak setahun kot aku tggu moment neyh ! 
akhirnyee !!! aku dapat gak berhubung ngn kau , n baru lah aku tau kau ta smbong , kau mcm tuh sbb kau rabun ! :) alaaaaa shomel nyeee :p hehhhe
daus daus daus , mmg aku admire kau gila gila gila . aku rase macam nak uturn balik masa , aku nak knal kau dari awal , tapi apakan daya :) ta boleh kann , lain lah ade pintu doremon, dapat gak aku g ke masa yg lepas , ahhahaha :p SUMPAH FARHAH ATHIRAH bertuah gilaa dapat kauu . sngt2 bertuah :) untung die dapat kau . aku harap die jaga kau sebaik mungkin oh , sbb aku ta sukee tgk kau sakitt or ade masalah .. 
aku nak kau happy selalu :) sbb kau senyum kau gelak , sumpah chomel gila ! sumpah sweet gilaa :) 
aku nak kau truskan senyum yee daus . hope one day u'll be mine , ahhaha tapii mmg tak ahh kan kan kan . tade maknenye :p
haisyhh ! dah pnjng nauu aku menaip sal daus neyh , jam pon dah kul 6a.m 
ahhaa , sbb daus , aku slalu lupa semua ape yg aku nak wat :) haiss .
kau slalu wat aku khayal , eh eh eh , dah dah dah , kang lagi smbung , lagi ta tidoo aku kang :) heeeee
naty mmg aku akn update lagii sal nyh :) 
nytee <3

die neyhh ??


INI ?? Sapee ehh diee?? 
ahahhahah :) ini AMIRUL AIZAD @ MIDON @ DELLY 2 :) 
okeng , lama gilaa ta jmpe die ohh , sumpahh renduu sngt kat die ,
tapii nak wat chane kan , mungkin kami mmg susah nak jmpe ;) 
mirul , he's such a nice boy :) aku knal die pon sbb nana , hari2 malam lpak ngn mereka dulu :) 
tapii skrg tak lagi , sbb nana dah dgn kecik , hummm . 
ade cerita antara kami :) kami ta pnah tegur spnjg lpak , kami hnye senyum2 jaa :) 
aku start tegur die pon mase malam new year , kami pegi smbut new year sama2 kat CURVE :) 
mula2 uhh macam segan ahh nak tegur die, tapi sbbkan suke tgk muka die yg manis uh, aku tegur je ahh :) ayat first aku tegur " DELLY " bukan name die padahal :) ahha , last2 kamii kawan laa kan kan kan , aku pon ta engat mcm mane kami boleh bertukar tukar num :)
humm , hari2 msg ngn die , smpai lahh hot ticket die tok msg habis , ahha , tnggal untuk kol , everytime abis , die akan kol lah aku haa , esok nye die topup lagi, text lagi , macam tuh lahh seterusnya . 
satu hari nie , die mula lahh meluahkan prasaan nye kat aku , emm , aku ngaku , aku pon sukee kat die, cumaa aku tanak cakap ahh kat die yg aku suka kat die , maluu ! ahhahaa ..
ayat die sblom nak bgtau die sukee kat aku sumpah kelakau , die tnye begini " u , kalau u sukee seseorang u cakap kat org tuh ke biar je" aku pon jawab lah dgn slambernye kann , skali die kate " kalau i kate org tuh u mcm mane " aku pon macam eeeerrrrrrrrrrr ?? ahahah :)
die sngt kelakau bila die kate begituu , pelik wehh die sukee kat aku , sdangkan keliling die, bnyk gilaa pompuan , mklumlah org hnsem kan kan kan .. 
lpas die cakap gitu , aku ta bg jwapan ape2 , sbnarnye bukan aku tanak kat die , cuma aku takot ..
sbb keliling die ramai nau pompuan , aku neyh dh lah kuat jeles , macam mane kalau naty sbb jeles kami gadoh jee spnjg dlm relation ?? lagi susah kan , tapii tuh ahh , syg kot kat die :) nak wat chne an an an .
mngkin kamii tedaa jodoh , lepas peristiwa uh , kami dh jarang gilaa contact !! sedeyh ohh aku , sbb die tade contact , tapi aku wat bodoh je , mcm tedaa ape2 , sdangkan .... ! 
skrg neyh die dah mula bz lak ngn MAX247 :) 
lagi laaa ! mmg kami takkan contact lngsung ah kann kann kann :) 
tapii tapee lahh :) gmbar2 die masih ade , soo aku bolehh jaa tgk :)
ahahhahahhah bodoh en aku neyh , haisss , sumpah ttbe aku teringat die n aku renduu gilaa at die ohh ,
hai midon midon !! 
hummm aku just hope kamii masih boleh rapat macam dulu :) aku syg kau lahh MIDON sengal !
Always tc haa anda kat mne pon anda :) 
SAYANG KAU TAUKK <3


Friday, 13 May 2011

Takkan Pernah ada :)

Dia memang hanya dia
Ku s’laluDia memang hanya dia
Ku s’lalu memikirkannya
Tak pernah ada habisnya
Benar dia, benar hanya dia
Ku s’lalu menginginkannya
Belaian dari tangannya
Mungkin hanya dia
Harta yang paling terindah
Di perjalanan hidupku
Sejak derap denyut nadiku
Mungkin hanya dia
Indahnya sangat berbeda
Ku haus merindukannya

Ku ingin kau tahu isi hatiku
Kaulah yang terakhir dalam hidupku
Tak ada yang lain hanya kamu
Tak pernah ada
Takkan pernah ada
Benar dia, benar hanya dia
Ku s’lalu menginginkannya
Belaian dari tangannya
Mungkin hanya dia
Indahnya sangat berbeda
Ku haus merindukannya

Ku ingin kau selalu di pikiranku
Kau yang selalu larut dalam darahku
Tak ada yang lain
Hanya kamu
Tak pernah ada
Takkan pernah ada memikirkannya
Tak pernah ada habisnya
Benar dia, benar hanya dia
Ku s’lalu menginginkannya
Belaian dari tangannya
Mungkin hanya dia
Harta yang paling terindah
Di perjalanan hidupku
Sejak derap denyut nadiku
Mungkin hanya dia
Indahnya sangat berbeda
Ku haus merindukannya

Ku ingin kau tahu isi hatiku
Kaulah yang terakhir dalam hidupku
Tak ada yang lain hanya kamu
Tak pernah ada
Takkan pernah ada
Benar dia, benar hanya dia
Ku s’lalu menginginkannya
Belaian dari tangannya
Mungkin hanya dia
Indahnya sangat berbeda
Ku haus merindukannya

Ku ingin kau selalu di pikiranku
Kau yang selalu larut dalam darahku
Tak ada yang lain
Hanya kamu
Tak pernah ada
Takkan pernah ada

MUHAMMAD FIRDAUS :) @ ATOK :P

Thursday, 12 May 2011

Muhammad firdaus :)


Si muhamad firdaus ?? kenapa ehh aku masih ta dapat lupakan die ?? 
kenapa aku masih ingt akan dia ?? daus , kenapa kau begitu penting dihati ini..
kau istimewa . aku ta mudah nak lupakan kau macam mana aku lupakan yg lain . daus , aku syg kau , aku terlalu syg kau ! sumpah ! hari2 malam aku pke kat kau, aku nak jmpe kau , aku pelukan kau di sisi aku daus , aku inginkan kau ade dgn aku . 
daus , knpe ekk kite ta ditakdirkan untuk bsame??
daus , knpe ek , kau ditakdirkan untuk zaa , bukan untuk aku ?? mungkin sbb aku jahat kan daus ? aku nie jahat sngt , aku neyh macam kimak kann , aku bodoh , sbb tipu kau . * kau yg kata .
aku tak tau laa ape nak jadi ngn aku daus , sejak aku hilang kau .
aku jadi lagi teruk , aku ta bleh nak hidup , 
aku terlalu renduu kau , aku susah nak hadap semua neyh daus ..
aku nak kau , aku nak kau ! :(  aku cuma harap satu hari naty kau akn jadi hak aku .
tapii aku ta tau mungkinkah semua itu akan berlaku daus ?? 
adakah aku akn berjaya memiliki kau ? aku rasa mungkin tidak , tapi , selagi aku boleh tggu kau , aku akan tggu daus , aku cintakan kau , aku sygkan kau :) aku hnya inginkan kau dalam hidup aku , 
ade yg nak masuk minang aku dah , tapii , aku masih muda kan , aku tolak sbb aku tak sygkan die , dan aku terlalu muda untuk melalui semua tuh kan daus :) 
daus , kau sngt baik , kau sngt iklas dlm menyayangi zaa , zaa begitu beruntung memiliki kau kan daus . 
aku jeles ngn zaa sbb die dapat kau ! org yg aku terlalu syg :) tapi apakan daya , mmg dah tertulis di atas , zaa untuk kau , dan kau untuk zaa, aku ta mampu untuk berkata apa2 :(
aku hanya mmpu menangisi semua ini sendiri kan daus , tanpa kau di sisi aku , tanpa kau untuk temankan aku , kesatkan air mata aku . pelok aku , pnjmkan bahu kau untuk aku . 
aku pelukan semua tuh saat nie daus , tapii . tade sape yg nak bagi semua tuh kat aku , family aku jauh , life aku mmg sngt sunyi , tapi tade sape yg tau , aku terlalu sunyi daus , aku inginkan kegembiraan aku yg dulu semula , tapiiii , itu semua hanya lahh mimpi :( daus, ta kira dimana kau berada , kau jaga lah diri kau , kau jgn sesekali sakit tak makan ubat , ta g klinik oke , tapii aku yakin ade zaa yg akn mnjaga kau , * zaa, aku tol2 harap kau dapat jage die tuk aku .
daus :) aku syg kau , ingt k , aku syg kau smpai bila2 :) 
im gonna miss u so much daus :(
< 3 love you 

Tuesday, 10 May 2011

Anak2 sayaa :)


Oke !! Inilah anak2 saya , walaupon kami baru knal 3 hari .
tapi sumpah, gembira bersama mereka , gelaran ibu untuk aku melekat tros dah smpai skang..
Hahahhaha :p 
saya syg akan mereka ohh , kami baru bersama tapi macam dah setahun ohh bersama :) 
haisyhh , dorg mmg teramat lah manje .
si OBYGAYGAIL dah macam pompuan dah kat umah neyh , silap2 lame2 die pon menetap haa kat umah ibu die neyh , si MYA VIOLET pulaa, gf nyee :p she's my beautiful daughter :) 
si MONA NASUHA , die neyh anak sy yg paling kecik dari segi saiznya ;) hehhehe 
si NONIEYY , merupakan anak yg kedua , die seorang yg ganas skit , macam jantan .
IBU ta pnah ajar anak2 ibu ohh jadi jantan ..
ahhahah :p tapi last2 jadi jantan jugak :p 
sumpah akan renduu ohh kalian :) bila2 pon hope kami akan bersama ohh :)
MUAH MUAH MUAH MUAH MUAH ;)
Bakal merindui kalian :P

ahahahhahhhahhaha :)

Oke sudah 2 hari sye tidak update BLOG :) 
malas lahh nak update hari2 , ahha , maklumlah , dah tiada citee sedeh agy an an an .
sye bahagia ngn hidup sye skrg :) 
thanx to all yang ade dgn sye , iaitu spender2 sye 
MONA NASUHA, MUZAFFAR RAMLI, SHANKARAN RAJ, KHAIRUL ANWAR, MOHD HAFIDZ NAJIB, REEZHAN HAKIM. 
n the most important , si gilaa bangang ! SHAHRUL NAIM :) 
ahahhahha :p 
aku tiada critee nak diceritakan dalam blog wat mase neyh :) 
so guys , have a good life haa :P 
LOVE YOU GUYS :)

Sunday, 8 May 2011

Buat adek dayah :)


Sayang ! adek , cinta hati akk , akk tau awak merajuk yee pasal dalam umah neyh ,
haisyhh , knpe neyh ?? adek dgr sini okeng , 
akk ta perlukan duit kalian pon lah syg , ta semestinye sbb syidah ngn fiza melabur duit , kami sygkan die.. 
ehh tak lah , even die tga melabur duit pon , syg akk kat korg samee jee syg :) 
percayalah , akk tanak uhh adek masam2 muka lagi kat umah neyh ,
adek2 akk sumee baik kann  ? tamoo lah gini , akk syg awak tauk ! dari awal awak masuk lagi , kite selalu msg kan ? haa :) listen syg ! kalau akk ta syg awak , akk ta nsihatkan awak, pasal rokok uh , akk siap gtau lagi kan ? menthol ta elok , adek adek adek .! akk syg awak lahh , syg sumee adek2 akk . 
tamoh lah touching2 , akk ade bace blog awak :) sedeh saye mmbacenya :) 
hehe :p adek uh pasnie tamo masam2 lagii tau ! pomis ngn akk, akk nak je gurau ngn awk , 
happy ngn awak , tapi awak uh asik masam jaa muka :( takot lah akk nak gurau .
kang sia2 jaa akk kene maki tauu :( 
btw , disini awak ade akk , ade kak mona , jgn uh kate sini  bukan tmpat awak , dimana pon awak .
ttap ade org disisi :) pcaye lah . akk syg awk okeng adek . 
tamoo majuk lagii :P 
Cys cintakan adek2 cys sumee skali tauu :) 
muah muah muah :) 

LOVE DAYAH RAHAMAN :)

Saturday, 7 May 2011

This is sucks !

THIS IS WHAT I SENT TO HIM 

Im not going to stress over you anymore daus,
it isn't worth it , i tried to work something out ,
but u , u just ignored it , im not trying to say i don't want you ,
because i definitely do , all im saying is ,
im done go for you :) :) take care oke :) ILOVEYOU ♥

THIS IS WHAT HE REPLY 

u dnt have to stress over me...because all this happen because of ur self... u made this happened. i love u,i swear..but i cant, i cant...
once people lie to me,i dnt give a damn. now i rsa kte bwa jln msg2.. u ada cara u, i ngan cara i...moga u dpt ar laki2 yang u cari slma ni.. :)

The thing yang jadi persoalan skarang ..
what have i done to him ? ape yg aku tipuu die ??
apee ekk ? kalau pasal one jet ? bila lak haa aku neyh dgn one jet ?? mmg one jet ade mntak cple dgn aku , 
aku ngaku , tapii aku tak terima.
LANGSUNG ! mmg aku tanak kot , sbb aku sygkan die .. kalau nak kate sbb OWN , aku ngn own in a relationship uh saja2 jaa , bukan btol2 pon .. 
ape haa sbnanye yg aku tipuu die ?? knpe die tanak cakap ??
katenye 
xper... jnji i taw sorg ckup... its ok... i miss u...
xper,if da free nnti kte lpak k.. :)
sucks wehh ! sumpah aku nak tau , ape yg aku wat sbenanye ? ape yg aku tipuu haa .
YA ALLAH , aku nak kau tau mmg aku sygkan kau kot , terlebeh syg , org mntak aku lupakan kau , tnggalkan kau , katanya , budak2 band nie sume ta boleh pakai , tapii aku ta dgr ckp dorg , 
aku still dgn pendirian aku , mmg aku nak kau ,! mind aku dah set , aku nak kau .
tapi ?? hummm shit wehh sumpah shit ! 
kenapa ahhh sume neyh jadi ..
ape salah aku ? knpa kau tanak bgtau , tolonglahh , aku nak tau , 
sbb end of relation kite sbgai kawan sngt bodoh kot .. FUCK ahh ! 
hummmmmmmmmmmmm :(

maafkan akak ibu ayah :(


Maafkan akak ibu ayah :(
Ibu , akk terlalu sygkan ibu dari akk dilahirkan hingga lah sekarang , akk tak pernah lupa akn ape yg ibu dah lakukan untuk akk dan adik beradik yng lain, cinta akk hanya untuk ibu :(
ibu , maafkan lah akk andai kata akk terlalu kurang ajar akn ibu , 
mungkin itu kerana terlalu mengikut perasaan , kasih ibu terhadap akk tidak terkira , 
telah bnyk yg ibu lakukan untuk akk dari kecil hingga lah skrang ,
akk nak masuk blajar, ibu harung sume cacian orang , hanya kerana keluarga kita bukan org senang , orang pandang rendah akn keluarga kita , org pndg rendah akan kebolehan akk untuk meneruskan pelajaran .
akk . ibu setiap tahun kite smbut raya bersama , kita harungi raya yg gembira dan tak gembira bersama2 . akk   ttap bhgia ibu :) hanya kerana adenye ibu :) akk terlalu sygkan ibu , ibu biarpon banyak cacian yg ibu terima , kate2 kesat akan org lain , akk tau ibu tabah menghadapinya , ibu sering tersenyum , ibu tak pennah menitiskan air mata , dihadapan keluarga keran itu ,, ibu, maafkan akk atas semua yg telah akk lakukan ,
ibu , kini akk hilang tempat mengadu , hanya kerana kite berjauhan ibu , akk rase begituu sunyi . akk 
tidak boleh hilang mu ibu , akk terlalu sygkan ibu . 

Maafkan akk ayah :(
ayah , ayah telah bnyk berkorban untuk keluarga , kau lah tunjang kami untuk hidup ayah .
kau sakit , kau susah , kau menangis , semua hanya kerana ingin membesarkan kami ..
ayah , akk tau akk bnnyk buat salah dgn ayah , akk harap ayah tak simpan dalam hati , ayah maafkan akk .
ayah , akk ta larat dah nak tgk ayah susah demi untuk menyara keluarga kita ayah .
lama2 muka ayah akn berkerut , dan mula membongkok . kamuu tampan ayah . terlalu tampan buat aku .
ayah ! akk tak larat dah nak tgk ayah bgun pagi2 sembahyang , siap2 trus pegi sana sini , beli barang untuk kedai , ayah tek berehat , akk ta snggup lagi ayh tgk ayah bawak motor , dg barang yg bnyk2 kat  motor, smpai barang jatuh2 , akk ta larat dah ayah , hari2 akk menangis kat sini , akk terlalu sygkan ayah , akk nak ubah keadaan family kita ayah , akk tanak biar ayah begitu lagi , akk nak ayah bgun pagi sembahyang , duduk kat rumah , bukan lagi ke sana sini , bukan lagi di kedai , smpai kul 4 pagi , balik trus tido, ta mandi , keadaan ayah sngt tak terurus ! akk inginkan ayah akk yg dulu, akk akn cuba menguah keadaan family kita ayah . akk akn jadi anak yg berguna satu hari nanty . akk sentiasa menghargai ayah . 




LOVEYOU MOM AND DAD 
HAJAH ROZZZITA MOHAMED 
TAJUDDIN MD ZIN :) <3


Friday, 6 May 2011

terharu gilaa !! :)

Adik2 syg ! thanx 4 the pashmina , thanx a lot ..
akk ta aspek pon korg akn bagi akk pashmina neyh ... 
ape yg korg bagi kat kak mona sumee sumpah akk tak terasa lahh syg ! pecaya lahh .
kak mona tuh GF akk kot , tade mknenye akk nak tacing or ape2 ,
akk syg kot kat korg ! 
adek2 pcaya lahh , akk tak terasa skit pong ...
akk sajee jee kot ckap camtuh , jgn ingt akk neyh sukee sngt tacing or watever ..
akk oke sngt kot :) :) akk sentiase happy klu kak mona happy .
die nyawa akk , kalau die sedeh akk pon sedeyh ohh ... 
akk dah mmg syg gila kat die , ape pon akk wat untuk die . 
asalkan die happy , so korg jgn lah ingt akk akn tacing kalau korg bg die ape2 kee , or watsoever .
akk ta pnah nak mntak ape2 kat korang adk , akk cuma mntak , 
syg akk , jgn benci akk k .
itu jee , sbb akk mmg tade adek pompuan , so bila korg masuk je umah neyh . mmg akk happy .
dgn becok korg kat umah neyh , bcakap 24/7 , seronok kot , kalau tak uh , 
umah neyh sunyi jee macam umah kosong ! :) 
adek2 akk jage diri slalu kat KL neyh k , life sini sngt sucks ! :) hehe
sbar dgn ape pon keadaan kat sini tau :) 
ILOVEYOU adek2 :)
 

Thursday, 5 May 2011

menggigil :(

Menggigil tubuh ini , melihat kau bersama nyaa..
tergamam aku tak terkata ..
meraung di jiwa .... :(
Puas ku pertahankan rasa sedih ini , sejak lalu .
tapi sayang sikit pon tidak dapat aku pertahankan lagii ... 
Sia sia saja pengorbanan dan kesetiaan ku ini ..
yang ku dapat bukan lahh permata , tapi hanyalah duri paling berbisa ..
ku pasrah dan berdoa , semoga tabah jiwaku , tapiii !! 
bagaiman nak aku lawan jiwa yg seksa ???
ke mana arah hendak aku tuju ?? bila hatiku sentiasa renduu padamu ??
hendak ku cari , tapi tak guna ! kau bahagia dgn si dia .
di kamar yang sepi , aku termenung , terbayang2 segala gurauan kita , kata2 manis kite berdua ,
tp aku tak sangka yg kau masih tergamak pergi saat aku masih perlukan mu :(
aku hanya menimpikan hidup bersama kau ... 
aku hanya mengimpikan gurauan aku hanya bersama kau .. 
aku hanya mengimpikan hari2 aku , pagi aku , malam aku , semuanya kau .
aku hanya mengimpikan gelak tawa aku , semuanya bermula dari kau .
aku mngharapkan kite bersama satu hari nanti syg :( 
ILOVEYOU MF :) 
have a great day everyday :) 
always remember that i love you :)


rindu serindu rindunyaa :(


NEED YOU :'( :'(

kasih tidak terjamah :(


inikah yang ku terima
Setelah semua cinta ku berikannya
Inikah yang kau beri
Setelah semua rindu ku curah

Apakah hati mu
Yang perlu ku jaga dan ku belai manja
Sedangkan hati ini
Tak pernah engkau pedulikannya

Memang dulu
Hati kecilku ini
Ku tanam kasih
Ku siram rindu
Untuk diri mu saja sayang

Tapi kini
Semua telah berlalu
Kau musnahkannya
Kau lontar jauh
Sepilah hatiku ini
Oh sayang

Andainya derita ku ini
Buat kau bergembira
Biarlah diriku bersedih sayang
Asal kau bahagia

Andainya itu yang kau pinta
Terserahlah pada mu
Hati ku usahlah kau ambil kisah
Tahulah ku pujuknya

Biarkanlah aku merana
Asalkan kau hidup bahagia
Tanda sayang kekal selamanya
Walau kasih tidak terjamah

pehh !! sumpah lagu neyh terbaik .. walaupong lagu lamee ..
bermakna gilaa lahh ! hope awak dgr neyh b :( 
miss u :(

Bushuk !

Bushuk2 ! kite reeeennnnnduuuuuuuuuuu sngt kat awak lahh ..
kite dah lama tak msg , tak calling2 ..
kite dah jarang berhubung dah an skrg ! 
Kite rendduuuuu sgt dekat gurauan awak , loya buruk awak , sengal awak , 
senyum awak , chomel awak , n yg paling pntg !! 
GIGI awak ! kitee rennduuuu sngt ohh :( hummmmmmmmmmm
awak awak ! awak tau tak , kite sentiasa ingt kat awak , hari2 tgk gmbar awak auu .. 
haaaaaa ! hari2 jugak kitee sedeh sbb awak tadee ngn kitee , hisyh hisyh hisyh ..
knpa ehh kitee sygkan awak ?? kite pon ta tau .. 
awak tau tak , even kite tade ngn awak , kite ttap sntiase anggap awak ade ngn kitee .
walaupon malam2 kitee sukee ckp sorg2 , heeeeee . tapi ibarat cakap ngn awak lah tuh kiranya :) ngeeee 
awak2 !! kitee nak sngt jumpa awak , na peluk awak . na ade dgn awak , spent time dgn awak ! 
sumenye lahh , tapiiiiiiiiii apakan daya , kite tak dapat nak tgk mukee awak pon , hanya dalam gmbar ..
tapi an awak ! kite sgt gembira sbb gmbr awk , sumenye senyumm .. alaaaaa
shomelnyeee !! geram uhh kitee , hehheehe :p 
Awak2 , kite sukee sngt bila dgr awak ckp " ILOVEYOU " 
pehhhhh ! sumpah jatuh hati lagii . aisemen ! awak nyh knpe lah ckp cmtuh kat kitee .
kan kitee dah mula sygkan awak .. haihh .. 
Bushuk2 , kite harap kan , awak takkan pnah lupakan kitee ehh . 
sbb kite disini hari2 ingt awak tau , n lagi satu ,. tedaa sape boleh pnggil awak bushuk slain kite tau ..
INGT TUHH MF
hanya kitaaa !! awak jage diri leklok tauu .. 
ade ape2 kite sentiase ade untuk awak , ta kire bila2 pong :) 
have a great life with ZAA yee syg :) 
IHEARTYOU <3

u know what syg ???
WITH THE START OF EACH NEW DAY ,
I FIND MYSELF THINKING OF YOU ,
IN THE MIDDLE OF MY BUSY DAY , 
MY MIND WANDERS AND I THINKING OF YOU ,
OUT OF NOWHERE I SEE YOUR SMILE ,
HEAR YOUR LAUGH AND I THINK OF YOU ,
LIFE IS BEAUTIFUL NOW BECAUSE I FALLIN LOVE 
ALL OVER AGAIN EACH TIME I THINK OF YOU ! <3

Wednesday, 4 May 2011

cherry saia :)


Hah !! inilahh adek saia yg tercintaa :) syg diee bangat !! 
lama gila wehh ta jmpe die , haihh ..
kami knal mase disekolah , mula rapat bila aku menari , and die ade tolong2 .
haihh . ahaha :P die sngt shomel . aku sumpah syg die gila2 :) 
SYAHIRAH HARIS <3
LOVE YOU DAMN MUCH ADEK <3

ahahahhaha ! kasut ?????? errkkkk

 
Woot woot !! yehaaaaa !! ahahhahhaa :P 
my first shoes seriously ! 
Aku ta pnah pakai kasut langsung and aku beli kasut neyh pon sbb cntik :) 
walaupong mahal , snggup neyh mntak mamy duit :) 
semata2 kerana kasut , terpengaruh dgn rakan2 yg lain uh :) ahhaaha :p
inilah die kasut yg bakal aku sarungkan ke kaki aku buat julung kalinyaa ! 
aku harap aku dapat uh jage die sbaik mungkin ! 
Ianya milikan aku sudahh :) 
syg kau laahhh kasut ! muah2x 
ILOVEYOU MACBETH :)